vacatures

vacatures

Opdracht sollicitatiebrief schrijven

Hieronder vind je 4 vacatures. Kies één van de vacatures en schrijf een sollicitatiebrief met CV. (Je hoeft het niet in een envelop te doen, dit wordt voor jou gedaan door jouw docent.) Jullie sollicitatiebrieven worden niet alleen nagekeken door jouw docent Nederlands, maar ook door een personeelsfunctionaris. Deze personeelsfunctionaris geeft jouw tips over de inhoud van jouw sollicitatiebrief en CV. Jouw docent Nederlands haalt de technische fouten uit de brief. Per vacature wordt de beste brief met CV uitgekozen, deze leerlingen ontvangen een beloning voor hun goede werk. Succes

Benodigdheden voor de opdracht:
  • lesboek bladzijde 136 t/m 140
  • vacatures hieronder
  • 2 proefwerkblaadjes (1 voor de sollicitatiebrief + 1 voor de CV)
Vacature 1

Magix Buttons zoekt

elektronica modders/knutselaars/hobbyisten voor game consoles

Functieomschrijving

Ben jij helemaal gek van games en consoles? Altijd al bezig met het repareren van en het knutselen aan consoles? Dan kan je jouw geluk niet op bij Magix Buttons.
Magix Buttons zoekt iemand die het leuk vindt om consoles, handhelds, games en andere elektronische apparaten te repareren/opknappen/modden. De werkzaamheden kun je thuis uitvoeren en/of op ons kantoor in Leeuwarden.

 Wat zijn jouw taken?

Je bent de reparateur en tester van alle technische apparaten. Hierbij houd je jezelf met de volgende taken bezig:

• Testen en repareren van nieuw binnengekomen consoles en apparatuur
• Het samenstellen van console sets
• Repareren, herstellen en maken van diverse andere producten

Functie-eisen

Magix Buttons is een retro gamecollectorssite met een magazine, nieuws en een webshop met een van de grootste collecties ter wereld. Uiteraard moeten alle producten getest worden en indien nodig gerepareerd en daar kunnen we jou goed bij gebruiken.

Wat verwachten we van je?

De ideale kandidaat beschikt over het volgende:

• Interesse in gaming en de game-industrie
• Kennis van elektronica
• Kennis van game consoles

Bedrijfsprofiel

Magix Buttons is een retro game collectors site met een magazine, nieuws en een webshop met een van de grootste collecties ter wereld.

Wat bieden wij?

Je werkt samen met een leuk team enthousiaste gamers om iets moois op te bouwen. Je bent bezig met je hobby en ondanks dat we geen vast salaris kunnen bieden krijg je voor deze werkzaamheden wel een passende vergoeding. Tevens kun je profiteren van unieke voordeeltjes zoals leuke goodies en het bijwonen van (game) evenementen.

Ben jij geïnteresseerd?

Stuur dan je sollicitatiebrief met je cv naar Magix Buttons, Heliconweg 11, 8917 HS Leeuwarden

 

Vacature 2

Autobedrijf Hylkema

In verband met uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op korte termijn op zoek naar een leerling-verkoper die onze verkoopafdeling kan gaan versterken. Wil jij in een dynamisch team jouw ambities waarmaken dan bieden wij jou een uitstekend salaris, een auto van de zaak, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en, heel belangrijk, een heel goede werksfeer.

Leerling-verkoper

Inhoud werkzaamheden

Wij zij op zoek naar de autoverkoper met de juiste instelling, die samen met de andere verkopers 1 team vormt. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s. Je werkt in een uitstekend uitgeruste showroom. De auto’s die jij verkoopt staan altijd borg voor kwaliteit, comfort en veiligheid. Naast de verkoop streef je ernaar nieuwe voertuigen of producten zo goed mogelijk te presenteren.

Profiel

Wij vragen mensen met persoonlijkheid en mensenkennis, die in staat zijn klantgericht en probleemoplossend te werken. Bovendien ben je stressbestendig en flexibel en ben je in staat een transactie zelfstandig tot een goed eind te brengen.

Belangstelling?

Ben je na het lezen van deze advertentie geïnteresseerd om bij Peugeot Hylkma te komen werken dan nodigen wij je uit om je schriftelijke sollicitatie, voorzien van cv te richten aan:

Peugeot Hylkema
dhr. Jos Spoolder

Traktieweg 20
8304 BA LEEUWARDEN

 

Vacature 3

Catering medewerker  

Beschrijving Vind je het leuk om op feestjes, partijen en andere evenementen te werken. Ben je niet te beroerd om hard te werken en lange dagen te maken. Dan zijn we op zoek naar jou. We zoeken iemand die in de weekenden wil helpen met het op- en afbouwen van standjes waarin je zelf poffertjes, pizza’s of pannenkoeken gaat bakken en presenteren.

Over het bedrijf

Creyf’s Uitzendbureau is de bemiddelaar in Friesland en omgeving. Wij bemiddelen kandidaten op weg naar een nieuwe, vaste en uitdagende baan. Zowel opdrachtgevers als kandidaten roemen onze kennis van de branche, snelheid van handelen en ons brede netwerk. Dit blijkt wel uit het feit dat Creyf’s is uitgeroepen tot Uitzendbureau van het jaar 2008, 2010, 2011 en 2013 en tweede werd in 2009 en 2012!

Functie-eisen

  • Je bent een harde werker, beschikbaar in het weekend
  • Je hebt affiniteit met catering
  • Je bent iemand die niet snel opgeeft en je vindt het niet erg om lange werkdagen te maken.

Wat wij bieden

Boeiende en uitdagende functie waarbij je veel kan leren en veel verantwoordelijkheid krijgt. Binnen deze groeiende onderneming is er ruimte om in de toekomst door te groeien binnen het bedrijf. Je start met een trainingsdag waarbij je alle kneepjes van het vak wordt geleerd.

Spreekt dit jou aan? Mail je sollicitatiebrief met CV naar:

Creyf’s, Noordzijde 18, 8908 GS Leeuwarden.

 

Vacature 4

ComSi zoekt
STAGIAIR(E) GRAFISCH VORMGEVER

Voor ons creatief team zijn we op zoek naar een getalenteerde stagiair(e) grafisch ontwerper; een originele denker die creatieve concepten perfect weet te vertalen. Uitstekend gevoel voor stijl, typografie en lay-out zijn hierbij essentieel.

Verantwoordelijkheden en taken: Je bent medeverantwoordelijk voor het ontwerpen en vormgeven van diverse uitingen van Shots Media: verpakkingen, catalogi, POS materiaal, beursmateriaal, handleidingen, presentaties, etc. Je maakt illustraties ter ondersteuning van de communicatie-uitingen. Je verdiept je in de producten en technologieën om nieuwe concepten creatief en kloppend uit te kunnen werken.

Functie-eisen

Je hebt oog voor detail; uitstekende Photoshop, Illustrator en Indesign skills; goede communicatieve vaardigheden en probleemoplossend vermogen; je bent creatief en je hebt passie voor je werk.

ComSi biedt:

Veel ruimte voor eigen creativiteit Informele en aangename werksfeer Goede ontplooiingsmogelijkheden Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Solliciteer met een goede brief met CV bij: A. Antonius, De Deel 22a, 8302 EK, Leeuwarden