spreeklijn - opdracht 1

spreeklijn – opdracht 1

De komende twee lessen gaan we het hebben over instructie. Tijdens de eerste les leer je hoe je instructies moet uitvoeren en hoe je instructies moet geven. In de tweede les ga je zelf instructie geven. Je maakt opdrachten uit het werkboekje en levert donderdag 19 februari een gefilmde instructie in bij mevrouw Procée. De eisen waaraan deze instructie moet voldoen krijg je tijdens de tweede les (op woensdag 4 februari).

Als je vragen hebt dan kun je deze mailen aan mevrouw Procée – yprocee@pj.nl, vermeld dan in het onderwerp/ subject dat het gaat om spreeklijn opdracht 1.

Les 1 – woensdag 28 januari 2015

Opdracht 2
Share Music – Upload Audio – Waterijsjesmaken

Opdracht 4

 

Les 2 – woensdag 4 februari 2015

Instructie geven

Deze les gaan jullie daadwerkelijk een instructie geven, filmen en inleveren voor een cijfer. Voordat je mag beginnen aan deze opdrachten moet je eerst groen licht krijgen van mevrouw Procée. Je krijgt dit als de opdrachten van de vorige les zijn goedgekeurd. (Goedgekeurd = alle opdrachten voldoende afgerond). Uiteindelijk maak je een filmpje van opdracht 3 op jouw werkblad. Je mag dit in tweetallen doen. Dit filmpje zet je in jouw dropbox en het linkje stuur je naar mevrouw Procée – yprocee@pj.nl

Benodigdheden tijdens deze les: