elevator pitch

elevator pitch

De Elevator pitch

De elevator pitch is een kort maar krachtige presentatie waarin je jezelf in 45-60 seconden presenteert. Het is een soort reclamefilmpje over jouw interesses en vaardigheden.  In deze opdracht ga je daarom eerst een elevatorpitch voorbereiden en deze vervolgens opnemen met je iPad. De elevator pitch is een onderdeel van jouw spreekvaardigheid. Klik hier voor de opdracht.

Voorbeeld van een elevator pitch

Ik ben Klaas en ik wil geluidstechnicus worden. Ik volg momenteel een 4-jarige MBO-opleiding op het Friesland College in Leeuwarden. Deze opleiding heet D-Drive. Dit is mijn afstudeerjaar en hierna wil ik gaan doorstuderen of werken bij Poppodium Romein.

Ik ben goed in mixen van muziek, creatief zijn en ordenen. Ik heb een goed concentratievermogen en ik ben heel erg geconcentreerd. Verder ben ik nog veel beter in het masteren van muziek en het opzetten van een podiumplan.

Op mijn BOS-stage bij de Harmonie heb ik mijn kennis vergroot. Dit komt omdat ik hier voor heel veel concerten het geluid en het licht heb gedaan.

Ik speel in een band. Dat is helemaal te gek, want muziek maken is het allerleukste wat er bestaat.

Houd het internet en alle andere soorten van media in de gaten, want jij ziet mij binnenkort het geluid van jouw favoriete band doen. Of misschien sta ik wel zelf op het podium.